Виконання суспільних робіт: Скільки безробітних залучили до "Армії відновлення"

Суспільно корисні роботи проводяться в Сумській, Київській, Полтавській, Донецькій, Чернігівській, Рівненській, Запорізькій, Житомирській і Волинській областях.
Виконання суспільних робіт: Скільки безробітних залучили до "Армії відновлення"
Ілюстративне фото / EPA/UPG

До виконання суспільно корисних робіт у рамках проєкту "Армія відновлення" вже залучено майже 4,5 тис. безробітних у 9 регіонах. Про це повідомила заступниця міністра економіки України Тетяна Бережна.

Читайте також:

"Ми продовжуємо залучати безробітних до відбудови країни, і вже із січня до "Армії відновлення" долучилось майже 800 осіб, яким держава виплатила за виконання суспільно корисних робіт 5 млн грн. Загалом зі старту проекту в кінці вересня 4,5 тисячі людей, що були тривалий час - у середньому понад чотири місяці - без роботи, отримали її", - прокоментувала вона.

Зокрема, суспільно корисні роботи проводяться в Сумській, Київській, Полтавській, Донецькій, Чернігівській, Рівненській, Запорізькій, Житомирській та Волинській областях. Найбільше Найбільше безробітних залучено в Полтавській - 1257 осіб, Сумській - 887 осіб, Київській області - 809 осіб.

Читайте також:

Зазначається, що за загалом за виконання таких робіт безробітним уже виплачено з моменту старту проєкту 29 млн грн.

У відомстві нагадали, що участь у суспільно корисних роботах із боку безробітних є добровільною й оплачується на рівні не нижче за мінімальну зарплату, яка на сьогодні становить 6700 грн. Крім того, оплату праці можуть дофінансовувати з обласних бюджетів. 

Раніше ми писали, що у 2023 році продовжить діяти урядова програма щодо виплати компенсації роботодавцям за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб (ВПО).



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK