Пропонував за 1,5 тис доларів "вирішити питання" з іспитами: підозрюється працівник медуніверситету

Водночас він об'єктивно не міг та не збирався виконувати ці обіцянки.
Пропонував за 1,5 тис доларів "вирішити питання" з іспитами: підозрюється працівник медуніверситету
Ілюстративне фото / depositphotos.com

У Києві повідомили про підозру асистенту кафедри медичного університету. Він пропонував студентам за 1500 дол. США "вирішити питання" з іспитами. Про це розповіли в Київській міській прокуратурі.

Читайте також:

Згідно з матеріалами слідства асистент кафедри медичного університету, представляючись особою, яка має відношення до Центру тестування Єдиного державного кваліфікаційного іспиту та зокрема тестового компоненту "КРОК", через месенджер Telegram надсилав смс-повідомлення студентам, які не склали іспит.

"Він пропонував їм "вирішити" вказане питання за грошову винагороду. Вартість "послуги" складала 1500 доларів США з особи. Водночас він об'єктивно не міг та не збирався виконувати ці обіцянки", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Правоохоронці встановили підозрюваного та затримали його. Наразі зловмиснику обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Під час досудового розслідування вживаються заходи для встановлення інших епізодів незаконної діяльності фігуранта та можливих його спільників.

Раніше ми писали, що правоохоронці викрили заступника голови Федерації профспілок України на підготовці до дачі хабаря за зміну йому запобіжного заходу в справі щодо незаконного відчуження майна на понад 138 млн грн.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK