Служба в ЗСУ: Міноборони уклало договір ще з однією компанією

Вакансії в ЗСУ з'являться ще на одній платформі.
Служба в ЗСУ: Міноборони уклало договір ще з однією компанією
Ілюстративне фото / facebook.com/GeneralStaff.ua

Міністерство оборони домовилося про співпрацю в рамках реалізації проєкту рекрутингу в ЗСУ з компанією Robota.ua. Про це повідомили в Міноборони.

Читайте також:

Зазначається, що це вже третя компанія, з якою підписано відповідну угоду. За останні тижні кількість вакансій Збройних сил України на платформах із пошуку роботи суттєво зросла.

"Збройні Сили України нині потребують фахівців у різних сферах. І є багато людей, які хочуть долучитися до війська за зрозумілим алгоритмом саме туди, де їхній цивільний досвід буде найзатребуванішим. Саме тому ми й надалі розвиватимемо співпрацю із тими компаніями на ринку рекрутингу, які надають безкоштовні послуги", - наголосила заступниця міністра оборони Наталія Калмикова.

Читайте також:

Зазначається, що Robota.ua уже запустила окремий спецпроєкт з інформацією щодо рекрутингу та вакансій у ЗСУ. На сайті спецпроєкту можна самостійно обрати підрозділ і посаду.

Раніше ми писали, що Міністерство оборони почало проєкт із рекрутингу до Збройних сил України. Рекрутери виконуватимуть роботу на користь армії безкоштовно.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK