Рекрутинг у ЗСУ: інтерес до військових вакансій суттєво зріс

У Міноборони вважають, що новий підхід дає змогу більше контролювати своє майбутнє в армії.
Рекрутинг у ЗСУ: інтерес до військових вакансій суттєво зріс
Інтерес до військових вакансій суттєво зріс. Ілюстративне фото / facebook.com/GeneralStaff.ua

Міністерство оборони отримало перші результати співпраці з приватними компаніями щодо залучення людей до Збройних сил України. Інтерес громадян до військових вакансій суттєво зріс. Про це повідомили в Міноборони.

Читайте також:

Зокрема, з моменту підписання угоди між Міноборони та компанією Lobby X 10 листопада на майданчику розмістили вже більше 320 військових вакансій від різних підрозділів. Кількість людей, які відгукнулися на ці вакансії, сягнула 6,5 тис.

Відповідно після підписання договору з Міністерством оборони кількість відгуків на військові вакансії на Lobby X зросла втричі.

Читайте також:

У міністерстві нагадали, що в Україні діє можливість укладання контракту до завершення особливого періоду. Lobby X надає дозволяє військовим командирам розміщувати конкретні вакансії до власних підрозділів та відбирати собі кандидатів, а громадянам - вибрати бажану посаду й підрозділ у війську для несення служби.

"Таким чином можливо більше контролювати своє майбутнє в армії й потрапити на посаду відповідно до власного фаху й досвіду в підпорядкування підрозділу, до котрого є довіра і прихильність", - прокоментувала заступниця міністра оборони Наталія Калмикова.

Читайте також:

Щоб потрапити на службу за контрактом, необхідно обрати бажану посаду та підрозділ на онлайн-платформах, які співпрацюють із Міноборони та розміщують у себе конкретні вакансії військових підрозділів.

Раніше ми писали, що Міністерство оборони домовилося про співпрацю в рамках реалізації проєкту рекрутингу в ЗСУ з компанією Robota.ua.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK