На одну вакансію 9 відгуків: Міноборони прокоментувало перші результати рекрутингу в ЗСУ

Наразі готується до запуску Агенція рекрутингу Міністерства оборони України.
На одну вакансію 9 відгуків: Міноборони прокоментувало перші результати рекрутингу в ЗСУ
Ілюстративне фото / Getty Images

Наприкінці 2023 року Міністерство оборони уклало угоди з чотирма компаніями, які надали безкоштовно свої майданчики й почали співпрацю в інтересах поповнення українського війська мотивованими фахівцями. Про це повідомила пресслужба міністерства.

Читайте також:

За даними відомства, наразі Міноборони співпрацює з такими платформами розміщення вакансій: thelobbyx.com, Work.ua, Robota.ua, Olx.ua.

При цьому 389 підрозділів Сил безпеки й оборони України розміщують свої оголошення на профільних ресурсах. Уже налічується 1847 актуальних вакансій.

За словами заступниці міністра оборони Наталії Калмикової, проєкт отримав позитивну реакцію в суспільстві та набирає обертів: люди активно відгукуються на вакансії.

mil.gov.ua

Читайте також:

"Маємо зараз у цілому понад 17 500 відгуків. Це в середньому 9 відгуків на одну вакансію. Кількість відгуків зростає на всіх майданчиках щотижня. Так само зростає кількість вакансій від військових частин, яких стає все більше. Прогнозую, що наступні місяці ми матимемо відчутну позитивну динаміку. Йдеться про тисячі залучених людей", - зазначила вона.

У відомстві додали, що зараз готується до запуску Агенція рекрутингу Міністерства оборони України.

Читайте також:

Там нагадали, що рекрутинг - це паралельний процес із мобілізацією, який базується на підписанні контракту  до кінця особливого періоду. При цьому людина йде у визначену частину й на визначену посаду, максимально використовуючи свій цивільний досвід. Окрім того, контракт має низку переваг щодо соціального забезпечення.

Раніше ми писали, що Міністерство оборони України та платформа Olx.ua підписали документ про співпрацю в рамках рекрутингу в ЗСУ.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK