На відомому порталі пошуку роботи з'явиться опція «бронювання співробітників»

Вже є 800 таких вакансій.
На відомому порталі пошуку роботи з'явиться опція «бронювання співробітників»
Kelly Sikkema / unsplash.com

На порталі пошуку роботи Work.ua з'явилася можливість для роботодавців вказувати у вакансіях про наявність бронювання для співробітників, а здобувачам знайти відповідну опцію при пошуку.

Про це пише «Економічна правда» із посиланням на повідомлення прес-служби Work.ua.

«На Work.ua з'явився окремий розділ, а також фільтр із вакансіями, в яких зазначено, що компанія бронює співробітників. Тепер претенденти легко зможуть знайти такі пропозиції роботи та швидко відгукнутися на них», - зазначили у прес-службі.

Читайте також:

За її повідомленням, нова функція може допомогти компаніям, які вважаються критично важливими та які можуть бронювати працівників, швидше знаходити необхідних фахівців, зробивши доступною опцію вказувати у вакансії, що компанія бронює працівників на конкретній посаді.

Крім того, в Work.ua наголосили, що всі вакансії з бронюванням з'являються в розділі пошуку "З бронюванням працівників". Також повідомляється, що на даний момент на сайті розміщено понад 800 таких вакансій, а на картці вакансії виводиться спеціальна позначка, що посада передбачає бронювання та зелений бейдж.

Раніше ми писали про те, що в парламенті точаться дискусії про можливі моделі економічного бронювання працівників від мобілізації та військової служби.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK