У Запорізькій області збудують восьму підземну школу: скільки дітей зможуть навчатися

Двері першої запорізької "підземної школи" планують відкрити цієї осені.
У Запорізькій області збудують восьму підземну школу: скільки дітей зможуть навчатися
Іван Федоров / facebook.com/IvanFedorovMelitopol

У Запорізькій області розпочнуть будівництво нової "підземної школи". Це буде вже восьма освітня установа такого типу, повідомив  голова Запорізької ОВА Іван Федоров.

Читайте також:

За його словами, уряд виділив майже 17 мільйонів гривень на 8-му "підземну школу" в Запорізькій області. Її будівництво в Михайлівській громаді розпочнеться вже найближчими днями. Вона розрахована на 200 людей у дві зміни.

"7 підземних навчальних просторів вже будуємо як у Запоріжжі, так і в інших громадах області. Двері першої запорізької "підземної школи" плануємо відкрити цієї осені. Основні роботи по всім 8-ми просторам закінчимо цього року. У них зможуть навчатися офлайн у дві зміни понад 6 тисяч дітей", - розповів Федоров.

Він зазначив, що у 2025 році у Запорізькій області планують збудувати ще п'ять підземних шкіл для понад 4000 дітей. На три з них уже оголошено тендер, а ще по двом розробляють проєктну документацію.

Читайте також:

"Наша мета незмінна - дати можливість для 60 тисяч дітей Запорізької області навчатися в безпечних і комфортних умовах. Для цього створюємо екосистему "Безпечна освіта офлайн", - додав голова ОВА.

Раніше ми писали, що в Запорізькій області на п'яти локаціях розпочалося будівництво так званих "підземних шкіл".



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK