ТЦК та ВЛК не знадобляться: у "Дії" запустили рекрутинг до Армії дронів

Українці можуть стати частиною топових підрозділів Армії дронів без ВЛК та бюрократії.
ТЦК та ВЛК не знадобляться: у "Дії" запустили рекрутинг до Армії дронів
Українські військові / facebook.com/GeneralStaff.ua

У застосунку "Дія" запустили новий сервіс - рекрутинг до Армії дронів. Тепер українці можуть долучитися до найефективніших підрозділів БпЛА без бюрократії, походів у ТЦК та проходження ВЛК. Про це повідомила пресслужба Мінцифри.

Читайте також:

"Обирайте в "Дії" військову частину, яка спеціалізується на дронах і показує найкращі результати та напрям роботи. Після подання заяви вас запросять на співбесіду, а після її проходження укладете контракт", - йдеться в повідомленні.

Усі вакансії пов'язані з дронами. Тобто можна стати оператором БПЛА або інженером чи членом ремонтної бригади.

Читайте також:

Після подання заяви людина потрапить тільки в той підрозділ, який обрала. Жодного "розподілу" та мобілізації через ТЦК. Придатність до служби потрібно підтвердити самостійно ще на етапі подання заяви, тому проходити ВЛК не потрібно.

Як скористатися сервісом у "Дії":

  1. Оновіть застосунок "Дія".
  2. Натисніть "Сервіси" - "Вступити в Армію дронів".
  3. Оберіть напрям та військову частину.

"І це все! Заявка полетить на розгляд, і за результатами вас запросять на співбесіду до підрозділу. А далі ви підпишете контракт та поїдете на навчання", - пояснили в міністерстві.

Читайте також:

Армія дронів - це спільний проєкт Генштабу ЗСУ, Міноборони, Мінцифри та Держспецзв'язку за підтримки президента України й фандрейзингової платформи UNITED24. Завдяки дронам українська армія отримує стратегічну перевагу на полі бою, знищуючи ворожу техніку та проводячи розвідку.

Раніше ми писали, що загалом станом на 13 жовтня в центри рекрутингу української армії звернулися 20 954 громадяни, з них 804 особи за минулий тиждень.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK