Держекоінспекція призупинила контроль за якістю пального на АЗС

Протягом січня-березня 2022 року здійснено 113 заходів державного ринкового нагляду та застосовано штрафні санкції на загальну суму 1 241 000 грн.
Держекоінспекція призупинила контроль за якістю пального на АЗС
Иллюстративное фото / depositphotos.com

З 13 березня 2022 року Державна екологічна інспекція призупинила державний нагляд, зокрема, відбір зразків пального на українських АЗС. Рішення було прийнято через урядову постанову про воєнний стан. Про це повідомляє enkorr, посилаючись на заяву відомства.

У Держекоінспекції зазначили, що заходи державного ринкового нагляду з 24 лютого не проводилися лише на тих територіях, де відбувалися активні воєнні дії. З 13 березня вони в Україні загалом припинені на період воєнного стану.

Читайте також:

"Відбір зразків непродовольчої продукції не проводився й здійснюватиметься після припинення воєнного стану в Україні", - пояснили в ДЕІ.

При цьому в інспекції повідомили, що протягом січня-березня 2022 року здійснено 113 заходів державного ринкового нагляду, за результатами яких прийнято 148 рішень щодо вжиття обмежувальних (коригувальних) заходів з усунення формальної невідповідності, та застосовано штрафні санкції на загальну суму 1 241 000 грн.

Раніше ми писали, що шахраї вирішили скористатися дефіцитом пального в Україні та вигадали нову схему обману. Цього разу українцям розсилають повідомлення нібито від мережі автозаправних станцій ОККО.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK