Україна отримає пільговий кредит у розмірі 150 млн євро від Німеччини, - Шмигаль

Фінансова підтримка міжнародних партнерів України з 24 лютого 2022 року склала понад 5 млрд доларів.
Україна отримає пільговий кредит у розмірі 150 млн євро від Німеччини, - Шмигаль
Иллюстративное фото / depositphotos.com

17 травня Кабінет Міністрів України схвалив постанову про залучення пільгового кредиту в розмірі до 150 млн євро від державного банку уряду ФРН Кредитної установи для відбудови (KfW). Про це повідомила пресслужба Кабміну.

Зазначається, що кредит надається на 15 років з урахуванням відстрочення першого платежу на 5 років від дати укладання угоди.

Читайте також:

Як сказав прем'єр-міністр Денис Шмигаль, фінансова підтримка міжнародних партнерів України з 24 лютого 2022 року склала вже понад 5 млрд доларів.

"Україна отримає додаткові 150 млн євро фінансової підтримки від Німеччини, що збільшує загальний розмір такої підтримки від ФРН до 300 млн євро. Ці кошти будуть спрямовані на підтримку наших громадян та відновлення критичної інфраструктури", - наголосив Шмигаль.

Раніше ми писали, що 16 травня 2022 року міністр фінансів України Сергій Марченко та президент Японського агентства міжнародного співробітництва "Джайка" (JICA) Др. Акіхіко Танака підписали кредитну угоду щодо надання Україні кредиту в розмірі 100 млн доларів США на пільгових умовах.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK