Мінагрополітики планує розширити доступне кредитування для аграріїв

У Мінагрополітики вже готовий план на червень-серпень щодо подальших пріоритетів у доступному фінансуванні аграріїв.
Мінагрополітики планує розширити доступне кредитування для аграріїв
Иллюстративное фото / depositphotos.com

Міністерство аграрної політики та продовольства України ініціює розширення доступного кредитування для аграріїв, які працюють у сфері переробки с/г продукції. Про це говориться на урядовому порталі.

За словами першого заступника міністра аграрної політики та продовольства Тараса Висоцького, 31 травня буде завершено кредитування посівної кампанії в рамках програми "Доступні кредити 5-7-9" та підбито підсумки її ефективності. Загалом за три місяці понад 10 тисяч аграріїв отримали фінансування більш ніж на 30 млрд грн.

Читайте також:

Висоцький додав, що міністерство планує розширити перелік тих, хто може отримати кредити під державні гарантії, включивши до цього переліку підприємства.

"Підприємства, які працюють у цій сфері, завдяки портфельним гарантіям зможуть викупити у с/г товаровиробників певний запас їхньої продукції, а останні зі свого боку зможуть погасити частину тіла кредиту", - зазначив директор фінансово-економічного департаменту Мінагрополітики Баграт Ахіджанов.

Раніше ми писали, що російські загарбники продовжують красти українське продовольство. Зі складів тимчасово окупованого Бердянська вони вагонами вивозять зерно до Автономної Республіки Крим, а потім до РФ.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK