В Україні арештували майже 23 млн грн активів "Роснефті"

Унаслідок розслідування встановлено обставини можливої протиправної діяльності.
В Україні арештували майже 23 млн грн активів "Роснефті"
Иллюстративное фото / depositphotos.com

В Україні наклали арешт на майже 23 млн грн коштів підприємства, підконтрольного РФ. А саме російської нафтової компанії "Роснефть". Про це повідомляє пресслужба Офісу Генерального прокурора вTelegram.

"За клопотанням прокурорів Офісу Генпрокурора ухвалою слідчого судді Шевченківського райсуду міста Києва накладено арешт на майже 23 млн грн. Ці кошти перебувають на рахунку банківської установи й належать суб'єкту господарювання, утвореному російським ПАТ "Нафтова компанія "Роснефть" та підконтрольному країні-агресору", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Зазначається, що під час розслідування встановлено обставини можливої протиправної діяльності - фінансування широкомасштабної збройної агресії РФ проти України. Вона здійснювалася бенефіціарами одного із суб'єктів господарювання, який перебуває на території нашої держави й підконтрольний РФ.

"З метою недопущення можливого використання цих грошових коштів на шкоду українському народу за клопотанням сторони обвинувачення судом на них накладено арешт", - додали у відомстві.

Публикация Офиса Генерального прокурора в Telegram
Публикация Офиса Генерального прокурора в Telegram

Раніше ми писали, що, за словами міністра юстиції Дениса Малюськи, Україна має чотири можливі напрями конфіскації активів Росії та пов'язаних із нею компаній.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK