Ощадбанк відновив розстрочку за кредитними картками: Які умови

Ощадбанк із початку війни не змінював розміри раніше встановлених кредитних лімітів та зупинив нарахування відсотків за ними до 1 червня 2022 року.
Ощадбанк відновив розстрочку за кредитними картками: Які умови
Иллюстративное фото / depositphotos.com

З 1 червня клієнти Ощадбанку можуть придбати товари в розстрочку під 0,001% річних за кредитними картками "Моя кредитка" та MORE у партнерських мережах Comfy, "Ельдорадо", "Алло", "МобіЖук", Tefal та "Золотий вік". Про це повідомила пресслужба фінустанови.

Зазначається, що розстрочку можна оформити одразу на POS-терміналі в магазині при придбанні товару на суму в чеку від 1500 грн. Максимальна сума кредиту - 100 тис. грн, але не більше встановленого ліміту на картці.

Читайте також:

Термін кредитування становить від 3 до 24 місяців.

"Для фінансової підтримки клієнтів Ощадбанк із початку війни не змінював розміри раніше встановлених кредитних лімітів та зупинив нарахування відсотків за ними до 1 червня 2022 року", - додали в банку.

Раніше ми писали, що з 1 червня 2022 року ПриватБанк відновлює активний режим кредитування клієнтів за кредитними картками та продовжує пільгові умови обслуговування користувачів кредитних карток.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK