"Найскладніша зима за роки незалежності": Зеленський розповів про підготовку до опалювального сезону

Через агресію РФ наступний опалювальний сезон в Україні буде найскладнішим за часи незалежності.
"Найскладніша зима за роки незалежності": Зеленський розповів про підготовку до опалювального сезону
Президент Украины Владимир Зеленский / president.gov.ua

Кабінет Міністрів України створить штаб для підготовки до наступного опалювального сезону, який через агресію РФ буде найскладнішим за часи незалежності. Про це повідомив президент Володимир Зеленський у відеозверненні 7 червня.

"Урядом утворюється штаб для підготовки до наступного опалювального сезону. Це рішення прийняте за результатами наради, яку я сьогодні провів як із представниками уряду, так і з представниками наших найбільших державних енергокомпаній та регуляторів", - сказав він.

Читайте також:

Зеленський додав, що обговорили питання щодо закупівлі достатнього обсягу газу на опалювальний сезон, накопичення вугілля, виробництва електроенергії.

"В умовах, які ми маємо зараз через агресію Росії, це справді буде найскладніша зима за всі роки незалежності. Але! Усе нормально. Повинні пройти її так, щоби наші люди відчували нормальну роботу держави", - зазначив президент.

За його словами, у цей час Україна не продаватиме свої газ та вугілля за кордон. Увесь внутрішній видобуток буде спрямований на внутрішні потреби українців.

Раніше ми писали, що в України є реальна можливість повністю відмовитися від імпорту газу за рахунок розвитку власного видобутку газу та виробництва біогазу.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK