Санкції проти РФ: ЄС відключає від SWIFT ще три російські банки

Представники банків, як і раніше, стверджують, що відключення від SWIFT не сильно вплине на їхню роботу.
Санкції проти РФ: ЄС відключає від SWIFT ще три російські банки
Ілюстративне фото / depositphotos.com

Із сьогоднішнього дня, 14 червня, Європейський союз відключає ще три російські банки від міжбанківської системи SWIFT у рамках шостого пакету санкцій проти РФ через війну в Україні. Йдеться про Сбербанк, Россельхозбанк і Московський кредитний банк. Про це пише в Telegram російська служба ВВС News.

"Представники банків, як і раніше, стверджують, що відключення від SWIFT не сильно вплине на їхню роботу", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Як повідомляють російські ЗМІ, в Сбербанку заявили, що працюють у звичайному режимі, а відключення від SWIFT не змінює ситуації з міжнародними розрахунками.

При цьому в Московському кредитному банку зазначили, що операції в середині РФ будуть йти в штатному режимі. Однак при платежах за кордон терміни їхнього проведення можуть зрости.

Водночас у Россельхозбанку повідомили, що в російській банківській системі створено необхідні умови для забезпечення безперебійної автономної роботи.

Публікація російської служби BBC News у Telegram
Публікація російської служби BBC News у Telegram

Раніше ми писали, що 3 червня Рада Європейського союзу прийняла рішення запровадити шостий пакет економічних та індивідуальних санкцій проти Росії та Білорусі. До нього входить відключення від SWIFT Сбербанку, Московського кредитного банку та Россельхозбанку, а також Білоруського банку розвитку.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK