Мережа ОККО повернула можливість заправляти пальне в каністри: Які умови

Для безготівкових клієнтів, що заправляють пальне через талони, картки online, літри з гаманця Fishka, установлені певні ліміти.
Мережа ОККО повернула можливість заправляти пальне в каністри: Які умови
Ілюстративне фото / depositphotos.com

З 14 липня мережа автозаправних комплексів ОККО повністю зняла обмеження на заправку військових ЗСУ, волонтерів та великогабаритного транспорту (вантажні автомобілі, автобуси від 8 місць тощо). Також повернула можливість заправляти пальне в каністри. Про це повідомили в компанії, передає enkorr.

У мережі уточнили, що решта клієнтів може заправити 40 літрів будь-якого пального або більше залежно від індивідуальних лімітів, які є в персональному кабінеті додатку Fishka.

Читайте також:

Як зазначили в ОККО, для безготівкових клієнтів, які заправляють пальне через талони, картки online, літри з гаманця Fishka, установлені такі ліміти:

  • бензин А92/А95/Pulls 95 - до 100 л;
  • ДП/Pulls Diesel - до 100 л;
  • автогаз - до повного баку.

Згідно з правилами мережі, один водій може заправитися тільки за однією карткою Fishka. Окрім того, дозволено відпуск пального для одного пасажира з одного авто й тільки в каністру. Водночас відпуск пального для пасажира відбувається за його власною карткою Fishka.

Раніше ми писали, що в Україні дві великі мережі автозаправних станцій KLO та UPG відмінили ліміти на пальне для автомобілів.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK