Мережі АЗС в Україні підняли ціни на пальне: Скільки тепер коштує літр

Водночас найбільші мережі країни ціни не змінювали.
Мережі АЗС в Україні підняли ціни на пальне: Скільки тепер коштує літр
Ілюстративне фото / depositphotos.com

Після стрибка офіційного курсу долара в Україні деякі мережі АЗС підняли ціни на пальне. Про це пише enkorr, посилаючись на дані щоденного моніторингу роздрібного ринку Консалтингової групи "А-95".

Так, зростання вартості зафіксовано в мережі Prime (35 діючих АЗС). Там бензин марки А-95 з покращеними показниками якості подорожчав на 4 грн і тепер коштує 52 грн/л, а дизельне пальне - на 2 грн/л до 55,00 грн/л.

Читайте також:

У рівненській мережі "Олас" (10 АЗС) бензин та ДП додали в ціні 5,5 та 6,5 грн/л до 55 та 59 грн/л відповідно. У мережі "Катрал" (9 АЗС) вартість бензину зросла на 6 грн/л до 60,99 грн/л, дизпалива - на 3,99 грн/л до 58,99 грн/л.

При цьому на 4 грн/л до 57,90 грн/л підняла ціну на дизельне пальне мережа Chipo (56 АЗС). На 1-2 грн/л у бік збільшення відкоригували вартість Mango (26 АЗС) та "Рур груп" (8 АЗС).

Водночас найбільші мережі країни ціни не змінювали.

Ціни на пальне на різних АЗС
Ціни на пальне на різних АЗС / enkorr.ua

Раніше ми писали, що АТ "Укрзалізниця" й одна з найбільших нафтопереробних компаній Східної Європи PKN Orlen (Польща) домовилися про співпрацю щодо постачання польською компанією дизпалива для потреб української економіки.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK