Фонд гарантування вкладів розпочинає виплати коштів вкладникам "Банку Січ"

Виплати коштів вкладникам здійснюються через банки-агенти ФГВФО, що підключені до Автоматизованої системи виплат Фонду.
Фонд гарантування вкладів розпочинає виплати коштів вкладникам "Банку Січ"
Ілюстративне фото / depositphotos.com

З 6 вересня 2022 року Фонд гарантування вкладів фізичних осіб (ФГВФО) розпочинає виплати коштів вкладникам АТ "Банк Січ". Про це повідомила пресслужба відомства.

Так, з 6 вересня Фонд розпочинає виплати коштів вкладникам АТ "Банк Січ" за договорами банківського вкладу, строк дії яких закінчився до 9 серпня 2022 року включно, та за договорами банківського рахунку (поточні рахунки).

Читайте також:

"Кошти вкладникам АТ "Банк Січ" за цими договорами відшкодовуються в повному розмірі вкладу, включаючи відсотки, нараховані станом на кінець дня 9 серпня 2022 року. Вклади в іноземній валюті відшкодовуються в гривні за курсом НБУ, встановленим на кінець дня 9 серпня 2022 року", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що виплати коштів вкладникам здійснюються через банки-агенти ФГВФО, що підключені до Автоматизованої системи виплат Фонду. Отримати відшкодування вкладники можуть у відділенні одного з банків-агентів Фонду або дистанційно.

Читайте також:

Дистанційні виплати здійснюють 4 банки-агенти:

  • ПриватБанк;
  • Укргазбанк;
  • "Південний";
  • ПУМБ.

Раніше ми писали, що правління Національного банку України ухвалило рішення віднести "Банк Січ" до категорії неплатоспроможних.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK