Призначалися для армії РФ: В АРМА передали білоруські вагони-цистерни

Прокуратура передала в АРМА білоруські вагони-цистерни.
Призначалися для армії РФ: В АРМА передали білоруські вагони-цистерни
Столична прокуратура передала в АРМА білоруські вагони-цистерни / gp.gov.ua

В управління АРМА передали понад 50 залізничних вагонів-цистерн, які напередодні війни були ввезені на територію України з Білорусі та мали забезпечувати потреби російської армії в перші дні повномасштабного вторгнення. Про це повідомила пресслужба Офісу генерального прокурора.

Як установило слідство, напередодні повномасштабного вторгнення РФ білоруські компанії уклали з українськими фірмами контракти на поставку з Білорусі дизельного палива у вагонах-цистернах.

Читайте також:

"Це паливо призначалося для заправки військової техніки російської армії після її вторгнення через північні кордони нашої країни", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що 23 лютого 2022 року вагони-цистерни перетнули українсько-білоруський кордон. А 26 лютого ешелон із паливом для колон російських військ, який прибув на залізничну станцію "Низківка", був знищений нашою артилерією.

Раніше ми писали, що в управління АРМА передали асфальтобетонні заводи, що належать білоруським компаніям. Вартість переданих активів становить близько 120 млн грн.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK