Уряд повторно ввів санкції проти Януковича, Дерипаски, Курченка та Лебедєва

Рішення потрібно для того, аби згідно з новим законодавством остаточно конфіскувати все їхнє майно на території України.
Уряд повторно ввів санкції проти Януковича, Дерипаски, Курченка та Лебедєва
Віктор Янукович / depositphotos.com

Уряд повторно наклав санкції на Сергія Курченка, Павла Лебедєва, Віктора Януковича та Олега Дерипаску в частині блокування їхніх активів та активів, до яких вони можуть бути причетні. Про це повідомив у Telegram прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

Читайте також:

"Це рішення потрібно для того, аби згідно з новим законодавством остаточно конфіскувати все їхнє майно на території України", - написав він.

За словами Шмигаля, заморожування та конфіскація всіх активів Росії та її громадян відбувається згідно з чітко визначеними процедурами та відповідно до нового законодавства.

"Ми планомірно працюємо над тим, щоб забрати все майно та кошти Росії та спрямувати їх на посилення нашої армії й на наше відновлення", - наголосив прем'єр.

Читайте також:

Він додав, що на позачерговому засіданні уряд також погодив купівлю з боку АРМА військових облігацій на суму 152 млн грн.

"Це кошти, які перебувають на рахунках агентства й були заморожені в межах процесу конфіскації російського майна в Україні та майна російських колаборантів", - пояснив Шмигаль.

Публікація Дениса Шмигаля в Telegram
Публікація Дениса Шмигаля в Telegram

Раніше ми писали, що Європейський Союз ухвалив рішення ввести санкції проти колишнього президента України Віктора Януковича та його сина Олександра Януковича.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK