Нова пошта повертається до Харківської області: У Балаклії запрацювало мобільне відділення

Компанія починає активно відновлювати роботу в деокупованих містах Харківської області.
Нова пошта повертається до Харківської області: У Балаклії запрацювало мобільне відділення
Ілюстративне фото / depositphotos.com

12 вересня в деокупованому місті Балаклія Харківської області запрацювало мобільне відділення Нової пошти на прийом та отримання посилок до 10 кг. Воно працюватиме щодня з 11:00 до 16:00. Про це повідомила пресслужба компанії.

Зазначається, що сплатити послуги з доставки на місці можна тільки через мобільний додаток Нової пошти або відправити посилку за рахунок отримувача. Мобільне відділення наразі не приймає готівку. 

Читайте також:

"Тепер мешканці Балаклії зможуть отримувати посилки від близьких і рідних та гуманітарну допомогу. Також вони зможуть замовляти найнеобхідніше в інтернеті: їжу, ліки, речі першої необхідності або ті товари, яких ще немає в місцевих магазинах, а Нова пошта доставить усе якнайшвидше", - йдеться в повідомленні.

У Новій пошті додали, що до кінця цього тижня планують відкрити ще 14 відділень в інших деокупованих містах Харківської області, а до 1 жовтня відновити 80% мережі у звільнених населених пунктах Харківщини.

Раніше ми писали, що на цьому тижні Укрпошта готова забезпечити першу доставку та виплату пенсій мешканцям деокупованих населених пунктів Харківської області.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK