Місія МВФ по Україні розпочала роботу: У НБУ розповіли деталі

Представники НБУ візьмуть участь у робочих зустрічах з експертами місії МВФ та розглянуть поточний стан економіки України, держбюджет на 2023 рік та джерела покриття його дефіциту.
Місія МВФ по Україні розпочала роботу: У НБУ розповіли деталі
Ілюстративне фото / depositphotos.com

У понеділок, 17 жовтня, у Відні розпочала свою роботу місія Міжнародного валютного фонду (МВФ) по Україні. Вона триватиме до 20 жовтня включно. Про це повідомила пресслужба Національного банку в Telegram.

Зазначається, що представники НБУ на чолі з головою Нацбанку Андрієм Пишним візьмуть участь у робочих зустрічах з експертами місії, під час яких розглядатимуться поточний стан економіки України, макропрогнози, параметри державного бюджету на 2023 рік та джерела покриття його дефіциту.

Читайте також:

"Ми налаштовані на активну роботу з експертами Фонду. Сподіваємося на плідні результати місії та визначення параметрів для початку роботи над новою Моніторинговою програмою із залученням Ради МВФ, яка стане підґрунтям для повноцінної програми з Фондом", - наголосив голова НБУ.

У Нацбанку додали, що нова програма стане важливим етапом у відносинах із МВФ та сигналом іншим партнерам для розширення міжнародної допомоги Україні.

Публікація НБУ в Telegram
Публікація НБУ в Telegram

Раніше ми писали, що в Україну надійшло 1,3 млрд доларів додаткового екстреного фінансування Міжнародного валютного фонду.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK