Мін'юст подає позов до ВАКС про стягнення активів Януковича в дохід держави

Мін'юст виявив нерухоме майно, транспортні засоби, корпоративні права, які прямо чи опосередковано належать Януковичу.
Мін'юст подає позов до ВАКС про стягнення активів Януковича в дохід держави
Віктор Янукович / epaimages.com

Міністерство юстиції подає до Вищого антикорупційного суду вже другий позов про стягнення в дохід держави активів колишнього президента України Віктора Януковича. Про це повідомили в Мін'юсті.

Читайте також:

"Мін’юст здійснює все максимально можливе для того, щоб віднайти докази, інформацію про майно прибічників російської влади, російських олігархів, пропагандистів - усіх, хто сприяв і продовжує підтримувати збройну агресію рф на території України, хто фінансував руйнування наших будинків і вбивства українців. Вони повинні заплатити за все це своїм майном", - зазначає заступниця міністра юстиції Ірина Мудра.

За її словами, Мін'юст провів велику роботу, щоб виявити нерухоме майно, транспортні засоби, корпоративні права, які прямо чи опосередковано належать Януковичу.

Відомству вдалося зібрати достатньо інформації, яка стала підставою для звернення до суду з заявою про застосування санкцій щодо стягнення в дохід держави знайдених активів.

Читайте також:

Мудра додала, що тепер усі зусилля спрямовані на забезпечення належного представництва держави в суді та на результат, за яким на активи Януковича буде звернено стягнення.

Раніше ми писали, що уряд повторно наклав санкції на Сергія Курченка, Павла Лебедєва, Віктора Януковича та Олега Дерипаску в частині блокування їхніх активів та активів, до яких вони можуть бути причетні.



x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK