У Києві балансоутримувачі 454 будинків самостійно відключатимуть світло - ДТЕК

Під час екстрених чи стабілізаційних відключень разом з об’єктами критичної інфраструктури під відключення не потрапляли й житлові будинки,.
У Києві балансоутримувачі 454 будинків самостійно відключатимуть світло - ДТЕК
Ілюстративне фото / EPA/UPG

За розпорядженням КМДА "ДТЕК Київські електромережі" додав до графіку відключень ще 454 житлові будинки Києва. Ці будинки відключатимуть власноруч їхні балансоутримувачі - енергетики ЖБК та управляючих компаній, повідомили в ДТЕК.

Зазначається, що самостійне обмеження електропостачання з боку балансоутримувачів будинків дозволить зменшити кількість та тривалість відключень для всіх киян.

Читайте також:

У компанії нагадали, що під час екстрених чи стабілізаційних відключень разом з об’єктами критичної інфраструктури під відключення не потрапляли й житлові будинки, що живляться від тих же електроліній.

Проте "ДТЕК Київські електромережі" спільно з КМДА запропонував ЖБК самостійно обмежувати електропостачання в таких будинках відповідно до графіків.

"Відповідальність за своєчасне відключення та відновлення електропостачання будинків несуть найперше енергетики ЖБК та їх управляючих компаній", - додали в ДТЕК.

Публікація ДТЕК у Telegram
Публікація ДТЕК у Telegram

Нагадаємо, за словами президента України, повне відновлення енергосистеми, яка була пошкоджена ракетними атаками, наразі неможливе.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK