Через пошкодження в інфраструктурі ситуація в енергосистемі України залишається складною

Наразі всім обленерго доведено ліміти добового споживання електроенергії.
Через пошкодження в інфраструктурі ситуація в енергосистемі України залишається складною
Ілюстративне фото / depositphotos.com

Ситуація в енергосистемі України все ще залишається складною через великий обсяг пошкоджень в енергетичній інфраструктурі. Зберігається значний дефіцит електроенергії. Про це повідомила пресслужба НЕК "Укренерго" у Facebook.

Читайте також:

Зазначається, що найскладніша ситуація на сході. Через майже щоденні обстріли енергооб’єкти постійно зазнають пошкоджень. Ремонтні роботи сповільнюються через небезпеку для життя ремонтників.

"Середа 14 грудня почалася з масованої атаки дронів. Завдяки блискучій роботі сил протиповітряної оборони об’єкти енергетичної інфраструктури не зазнали ушкоджень - усі 13 БПЛА було збито", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

У компанії додали, що вчора було введено в роботу ще один блок на атомній станції. Це допомогло не застосовувати минулої доби аварійні відключення для збалансування енергосистеми.

Наразі всім обленерго доведено ліміти добового споживання електроенергії. Для отримання точної інформації по окремому регіону рекомендується стежити за повідомленнями операторів системи розподілу (обленерго).

Публікація НЕК "Укренерго" у Facebook
Публікація НЕК "Укренерго" у Facebook

Раніше ми писали, що Україна розраховує максимально покрити дефіцит електроенергії в системі за рахунок імпорту ресурсу з Європи, що дозволить стабільно пройти зимовий період.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK