Хотіли уникнути мобілізації: На Закарпатті затримали українців

На Закарпатті затримали переправника разом із "клієнтами".
Хотіли уникнути мобілізації: На Закарпатті затримали українців
На Закарпатті затримали ухилянтів / dpsu.gov.ua

Прикордонники Мукачівського загону затримали чоловіків, які намагалися незаконно перетнути українсько-румунський кордон. Про це повідомили в Держприкордонслужбі.

Читайте також:

Співробітники головного оперативно-розшукового відділу отримали інформацію про ймовірну протиправну діяльність у прикордонні.

Прикордонники відділу "Яблунівка" та оперативно-розшукового відділу виявили та затримали неподалік кордону двох закарпатців, одного одесита та одного жителя Полтавщини. Усі чоловіки призовного віку.

Читайте також:

"Як з’ясували оперативники загону, один із затриманих українців, мешканець міста Хуст, пообіцяв допомогти незаконно перетнути кордон трьом іншим затриманим, які мали намір уникнути призову за мобілізацією. За такий "сервіс" переправник планував отримати від своїх "підопічних" 8 тисяч доларів США", - йдеться в повідомленні.

На правопорушників складено адмінпротоколи за спробу незаконного перетинання кордону. Крім того, про виявлення у діях мешканця Хуста ознак злочину прикордонники направили повідомлення до Нацполіції.

Раніше ми писали, що в Одеській області прикордонники Ізмаїльського загону викрили українця, який вдавав багатодітного батька, аби незаконно перетнути кордон.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK