На АЗК "Укрнафта" з'явиться арктичне дизпаливо: скільки коштуватиме

З початку зими на заправках мережі продається пальне зимових марок, що забезпечує швидкий запуск двигуна в холодну пору року.
На АЗК "Укрнафта" з'явиться арктичне дизпаливо: скільки коштуватиме
Ілюстративне фото / EPA/UPG

З 1 лютого 2023 року на всіх АЗК "Укрнафта" продаватиметься арктичне дизельне пальне найкращих європейських стандартів якості. Про це повідомила пресслужба ПАТ "Укрнафта".

Читайте також:

"З початку зими на заправках мережі продається пальне зимових марок, що забезпечує швидкий запуск двигуна в холодну пору року. З 1 лютого на всіх АЗК компанії замість звичайного зимового продаватиметься арктичне дизельне пальне, що гарантує стабільну роботу двигуна за температур до -33С°", - йдеться в повідомленні

Як зазначили в компанії, арктичний дизель - це пальне найвищої європейської якості. Він не застигає й завдяки своїм компонентам залишає паливну систему чистою від нагару, що збільшує ресурс двигуна.

Читайте також:

"Ми встановили вартість нового морозостійкого типу палива на наших АЗК на рівні ціни звичайного зимового дизеля - 50,5 грн. Збережені кошти краще витратити на донат для ЗСУ", - прокоментував директор ПАТ "Укрнафта" Сергій Корецький.

Раніше ми писали, що в Ізмаїлі Одеської області правоохоронці виявили понад 6 тонн викраденого дизельного пального.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK