Махінації з продажу пального: У Київській області викрили групу підприємств

Дивлячись на зростання цін та попит на пальне, киянин налагодив його реалізацію без відповідних на те дозволів.
Махінації з продажу пального: У Київській області викрили групу підприємств
Підприємства викрили в масштабних махінаціях із паливом / npu.gov.ua

На Київщині правоохоронці викрили групу підприємств у масштабних махінаціях із продажу пального. Про це повідомили в Національній поліції.

За даними поліцейських, 41-річний киянин створив підприємство, основним видом діяльності якого було зберігання нафтопродуктів. Для цього він орендував територію нафтопереробного заводу.

Читайте також:

Однак згодом, дивлячись на зростання цін та попит на пальне, чоловік налагодив його реалізацію без відповідних на те дозволів.

"Для отримання значних прибутків фігуранти додавали різноманітні присадки. Неякісне пальне скуповували підприємства за готівку, аби приховати протиправну діяльність, та надалі реалізовували на ринку збуту", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Зазначається, що поліцейські задокументували факти продажу 22 тис. літрів пального на суму майже мільйон гривень. Крім того, за адресами підприємств та проживання організатора провели обшуки та вилучили документацію, "чорнові" записи, обладнання, яке використовувалося для виготовлення та зберігання пального, а також понад 120 тис. літрів пального.

Слідство триває в кримінальному провадженні, що розслідується за ч. 4 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.

Раніше ми писали, що національна мережа автозаправних комплексів ОККО  виявила масову шахрайську розсилку повідомлень із посиланням на сайт, де розповідають про дію "паливних субсидій".



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK