Для потреб енергосектору: Японія передала Україні 259 генераторів

Обладнання розподілене між підприємствами українського енергетичного сектору, які зазнали пошкоджень від російських атак.
Для потреб енергосектору: Японія передала Україні 259 генераторів
Японія передала Україні генератори / mev.gov.ua

У грудні 2022 року та лютому 2023 року Україна отримала гуманітарну допомогу від Японії у вигляді 259 генераторів та комплектуючих. Відповідне обладнання розподілене між підприємствами українського енергетичного сектору, які зазнали пошкоджень від російських атак. Про це повідомили в Міненерго.

Читайте також:

Зазначається, що допомога була розподілена між підприємствами вугільної, газовидобувної, газотранспортної галузей, електроенергетичного сектору, а також підприємствами теплокомуненерго різних регіонів України. 

"Дякуємо Японському агентству міжнародного співробітництва JICA та The Nippon Foundation за надану допомогу. Це внесок в енергетичну безпеку України та стабільність роботи нашого енергосектору", - підкреслив міністр енергетики Герман Галущенко.

Раніше ми писали, що 7 лютого 2023 року Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) передало уряду України мобільну газотурбінну електростанцію загальною потужністю 28 МВт.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK