НБУ відновив роботу інтернет-магазину нумізматичної продукції

Асортимент та кількість нумізматичної продукції, доступної в інтернет-магазині, буде поступово доповнюватися й розширюватися.
НБУ відновив роботу інтернет-магазину нумізматичної продукції
Національний банк України / flickr.com

З 22 лютого 2023 року Національний банк України відновив роботу власного інтернет-магазину нумізматичної продукції (https://coins.bank.gov.ua). Наразі він працюватиме в тестовому режимі. Про це повідомила пресслужба регулятора.

Читайте також:

"Уподовж місяця фахівці Національного банку відстежуватимуть роботу інтернет-магазину, щоб оцінити його функціональність під час реальних навантажень, та додатково аналізуватимуть можливості поліпшення його роботи... За підсумками тестового періоду інтернет-магазин запрацює на повну потужність", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що асортимент та кількість нумізматичної продукції, доступної в інтернет-магазині, буде поступово доповнюватися й розширюватися.

Читайте також:

Як пояснили в НБУ, щоб оформити покупку, клієнту потрібно насамперед зареєструватися, потім обрати продукцію та оплатити замовлення виключно в безготівковій формі платіжною карткою НПС "Простір", Visa чи MasterCard..

Доставку замовлень по всій території України здійснюють Нова Пошта та Укрпошта. На період дії воєнного стану та до ухвалення окремого рішення Нацбанку видача замовлень у пункті самовивезення інтернет-магазину (за адресою: м. Київ, Контрактова площа, 2-А) не здійснюватиметься.

Раніше ми писали, що дві українські пам'ятні монети ввійшли в 10 найкращих монет світу за підсумками міжнародного конкурсу "Монета року".



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK