У двох областях України є пошкодження в мережах - "Укренерго"

Через відсутність дефіциту потужності ліміти споживання до областей не доводились.
У двох областях України є пошкодження в мережах - "Укренерго"
Ілюстративне фото / depositphotos.com

У четвер, 2 березня, дефіцит потужності в енергосистемі України відсутній уже 19-й день поспіль і наразі не прогнозується. Споживання відповідає рівню робочого дня й стабільне протягом тижня. Про це повідомили в НЕК "Укренерго".

Зазначається, що зросла доступна потужність в енергосистемі, що підвищує її операційну безпеку та зменшує ризики виникнення дефіциту.

Читайте також:

"Через відсутність дефіциту потужності ліміти споживання до областей не доводились. Мережевих обмежень у мережах "Укренерго", що спричиняють необхідність обмеження споживачів в областях наразі немає. Але при зміні ситуації в енергосистемі та різкому зростанні споживання можливе застосування відключень", - йдеться в повідомленні.

У компанії розповіли, що вчора ввечері внаслідок обстрілу росіян є пошкодження в мережах операторів системи розподілу на Полтавщині та Сумщині. Бригади обленерго ведуть відновлювальні роботи.

Публікація НЕК "Укренерго" у Facebook
Публікація НЕК "Укренерго" у Facebook

Раніше ми писали, як відбувається нарахування за спожиту електроенергію, якщо вчасно не передавати показання лічильника.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK