Кабмін передав в управління ФДМУ конфісковане майно Януковича

Кабмін ухвалив розпорядження, згідно з яким конфісковане в Януковича майно переходить в управління ФДМУ.
Кабмін передав в управління ФДМУ конфісковане майно Януковича
Віктор Янукович / EPA/UPG

У п'ятницю, 3 березня, Кабінет Міністрів передав в управління Фонду держмайна конфісковані активи Віктора Януковича, зокрема на території урядової резиденції "Межигір'я". Про це повідомили у ФДМУ.

Читайте також:

Так, Фонд отримав в управління квартиру й два машиномісця в Києві, три будівлі, житловий будинок, дві земельні ділянки в Донецьку, нежитлові будівлі в Ялті, а також судно марки "‎Бриг", два автомобілі Toyota Sienna і Toyota Land Cruiser 100.

Крім того, уряд передав Фонду держмайна Центр відпочинку та здоров'я, готельно-ресторанний комплекс, житловий будинок загальною площею 825,8 кв. м та будинок загальною площею 619,6 кв. м у Вишгородському районі Київської області, а також 100% ТОВ "Танталіт" та 100% ТОВ "Дом Лесника".

Читайте також:

"ФДМУ готовий взяти на себе відповідальність за ефективне управління цим майном та забезпечити, щоб воно працювало на благо нашої держави та всіх громадян", - заявив голова Фонду Рустем Умєров.

Раніше ми писали, що суд вкотре обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою відносно колишнього президента України Віктора Януковича.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK