"Укргазвидобування" отримало другу партію метанолу від USAID

Від початку повномасштабної війни "Укргазвидобування" повністю перейшло на закупівлю метанолу в європейських постачальників.
"Укргазвидобування" отримало другу партію метанолу від USAID
Ілюстративне фото / naftogaz.com

На склади АТ "Укргазвидобування" надійшла друга партія метанолу обсягом майже 1000 тонн у межах донорської допомоги від Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). Про це повідомила пресслужба "Нафтогазу".

Читайте також:

Раніше USAID надав компанії 6000 тонн метанолу, який є критично важливою сировиною для видобування, підготовки та транспортування природного газу. Перша партія надійшла на склади компанії в лютому. 

"Від початку повномасштабної війни "Укргазвидобування" повністю перейшло на закупівлю метанолу в європейських постачальників. Допомога від USAID дасть можливість створити додатковий резерв стратегічних запасів та забезпечити безперебійний виробничий процес до кінця опалювального сезону", - йдеться в повідомленні.

Раніше ми писали, що найбільший видобувник газу в США EQT Corporation безкоштовно передав АТ "Укргазвидобування" виробниче обладнання для видобутку газу та рідких вуглеводнів.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK