Вартість автогазу на АЗС продовжила падати: де мінімальна ціна

Автогаз на АЗС упродовж вихідних ще подешевшав.
Вартість автогазу на АЗС продовжила падати: де мінімальна ціна
Ілюстративне фото / depositphotos.com

За вихідні, з 10 по 13 березня, ціни на автогаз у середньому "просіли" ще на 13 коп./л до 22,82 грн/л. Про це пише enkorr, посилаючись на дані щоденного моніторингу роздрібного ринку Консалтингової групи "А-95".

Читайте також:

Коридор цін охоплює межі 20,45-23,87 грн/л. Загалом на АЗС вартість автогазу зменшилася від 3 копійок на літрі до 1,00 грн/л.

Не змінилися ціни на автогаз на станціях преміум-сегменту, утримуючись на рівні 23,75 грн/л (ОККО) та 23,68 грн/л (WOG) відповідно. "Укрнафта", KLO, "Фактор" та інші мережі на вихідних також утримали вартість на попередньому рівні.

Читайте також:

Водночас на станціях "Автотранс" автомобільний газ подешевшав на 50 коп./л до 23,28 грн/л, U.GO скинула 43 коп./л до 22,59 грн/л.

Найменше - 3 коп./л - LPG втратив у ціні на станціях мережі Amic, до 21,49 грн/л, найбільше - 1,00 грн/л - на станціях "Овіс", до 22,99 грн/л.

При цьому мінімальну вартість, не скинувши за вихідні ні копійки, традиційно пропонує своїм клієнтам мережа "Авантаж 7", продаючи автогаз за 20,45 грн/л.

Ціни на газ на різних АЗС
Ціни на газ на різних АЗС / enkorr.ua

Раніше ми писали, що ПАТ "Укрнафта" уклало контракт на поставку нафтопродуктів із найбільшим нафтовим концерном Польщі PKN Orlen.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK