АРМА передали 47 тонн конфіскованої соняшникової олії на 2,6 млн грн

Компанія-виробник олії не є платником податку на додану вартість.
АРМА передали 47 тонн конфіскованої соняшникової олії на 2,6 млн грн
БЕБ передало до АРМА 47 тонн соняшникової олії / esbu.gov.ua

Детективи Бюро економічної безпеки передали 47 тонн конфіскованої соняшникової олії вартістю понад 2,6 млн грн Національному агентству з питань виявлення, розшуку та управління активами (АРМА). Про це повідомили в БЕБ.

Читайте також:

Зазначається, що на одному з митних постів Львівської області водії 2 вантажних автомобілів із причепами оформлювали експорт 47 тонн соняшникової олії. Проте аналіз податкової інформації показав, що продукт не відстежується по ланцюзі постачання.

Компанія-виробник олії не є платником податку на додану вартість. Починаючи з травня 2021 року, товариство не подавало податкову звітність. 

"Це унеможливлює встановлення капіталу, джерел кредитування, виробничих потужностей, транспортних засобів тощо. Окрім того, згаданого виробника віднесено до ризикових, а керівник заводу є посадовою особою одночасно у 8 суб'єктах господарювання", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Детективи БЕБ наклали арешт на соняшникову олію та передали її в управління АРМА.

Рішенням суду директора підприємства визнано винуватим у пред'явленому обвинувачені за ч. 5 ст. 27 КК України та ч. 1 ст. 205-1 КК України (підроблення документів, які подаються для проведення державної реєстрації юридичної особи та фізичних осіб-підприємців).

Нагадаємо, в управління АРМА передали раніше арештовані в декількох морських портах України 166 тис. тонн залізної руди орієнтовною вартістю 1,8 млрд грн.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK