Як замовити індивідуальні номерні знаки, щоб не отримати відмову

Є декілька підстав для відмови у виготовленні комплекту індивідуальних номерних знаків.
Як замовити індивідуальні номерні знаки, щоб не отримати відмову
Ілюстративне фото / depositphotos.com

У Міністерстві внутрішніх справ розповіли, як українцям замовити індивідуальні номерні знаки для автомобіля, щоб не отримати відмову. Інформація опублікована на сайті відомства.

Читайте також:

"Індивідуальні номерні знаки є унікальними. Для цього у функціоналі є поле перевірки доступності комбінації символів. Якщо вказаний напис вже обраний іншою особою для іншого транспортного засобу, то виготовлення такого макету буде неможливим і функціонал одразу сповістить замовника", - йдеться і повідомленні.

Проте є декілька підстав для відмови у виготовленні комплекту індивідуальних номерних знаків.

Читайте також:

Наприклад, індивідуальні номерні знаки не можуть бути схожими за накресленням із номерними знаками, які видають під час державної або відомчої реєстрації транспортних засобів в Україні.

На індивідуальних номерних знаках забороняється одночасне використання літер української та латинської абеток, за винятком літер, що збігаються за написом.

Зазначається, що на індивідуальних номерах можна розміщувати літери української чи латинської абетки, цифри та навіть графічні елементи. Графічний елемент можна додати при замовленні макету офлайн у будь-якому сервісному центрі МВС. Онлайн додати такий елемент неможливо, адже для розміщення зображення потрібно надати також документи, які підтверджують право на продукування копій цього авторського твору. 

Читайте також:

У МВС додали, що за перші чотири дні, коли відновили послугу замовлення індивідуальних номерних знаків, було схвалено виготовлення 289 комплектів. Зокрема 234 заявки погодили в Електронному кабінеті водія.

Раніше ми писали, що з 23 березня в Електронному кабінеті водія знову стала доступна послуга замовлення індивідуальних номерних знаків.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK