Начальницю Житомирської митниці викрили на системній корупції - СБУ

З місцевих бізнесменів, які імпортували в Україну різноманітні товари, вимагали неправомірну вигоду.
Начальницю Житомирської митниці викрили на системній корупції - СБУ
СБУ викрила начальницю Житомирської митниці на корупції / ssu.gov.ua

Служба безпеки України припинила масштабну корупційну схему Житомирської митниці. До незаконних оборудок причетне керівництво установи, яке систематично "обкладало даниною" місцевих бізнесменів. Про це повідомили в СБУ.

Читайте також:

За даними слідства, організатором схеми є начальниця Житомирської митниці. Вона залучила до протиправної діяльності одного з начальників відділів, а також місцевого брокера як посередників.

"Чиновники вимагали неправомірну вигоду з місцевих бізнесменів, які імпортували в Україну різноманітні товари. В обмін за хабарі посадовці обіцяли не створювати штучних перешкод при митному оформленні вантажів. У разі відмови погрожували додатковими перевірками, затягуванням часу й простоями", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

СБУ задокументувала два факти отримання хабарів. Начальницю Житомирської митниці, начальника відділу контролю митної вартості та відповідного митного брокера затримали "на гарячому" під час одержання чергової частини неправомірної вигоди.

Правоохоронці готуються повідомити фігурантам про підозру за ч. 3 ст. 368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою).

Раніше ми писали, що на Чернівецькій та Одеській митницях ліквідували злочинні механізми одержання грошей від бізнесменів.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK