Працювали на ФСБ та зрадника Сівковича: у Київській області викрили 15 компаній

Роботу підприємств контролює колишній заступник секретаря РНБО Володимир Сівкович, який підозрюється в державній зраді та шпигунстві.
Працювали на ФСБ та зрадника Сівковича: у Київській області викрили 15 компаній
На Київщині викрили 15 компаній, які працювали на Сівковича та ФСБ / ssu.gov.ua

Служба безпеки спільно з Державним бюро розслідувань викрили 15 компаній у Києві та області, які працювали в інтересах країни-агресора. Про це повідомили в СБУ.

Читайте також:

Встановлено, що роботу цих підприємств контролює колишній заступник секретаря РНБО Володимир Сівкович, який підозрюється в державній зраді та шпигунстві.

За даними слідства, саме він курує діяльність так званого "політичного офісу" в Москві, який було організовано за вказівкою ФСБ.

"Завданням цього "офісу" є проведення розвідувально-підривної діяльності проти України, зокрема координація роботи агентурних мереж у прифронтових районах нашої держави", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Зазначається, що для прикриття злочинних дій та їхнього фінансування Сівкович використовував підконтрольні йому компанії в Києві. Ці підприємства здійснюють свою діяльність у сферах торгівлі, фінансів і транспортних перевезень, а також надають ріелторські послуги.

У СБУ додали, що дохід від комерційної діяльності фірми спрямовували на підтримку країни-агресора та її поплічників.

Читайте також:

Під час обшуків за адресами підприємств правоохоронці виявили зброю, документи та інші матеріали з доказами незаконної діяльності Сівковича.

У межах кримінального провадження тривають слідчі дії для встановлення всіх обставин злочину й притягнення винних до відповідальності.

Раніше ми писали, що Служба безпеки України заблокувала в Дніпропетровській області українську міжрегіональну продовольчу корпорацію, яка фінансувала терористичну організацію "ДНР".



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK