На Закарпатті ліквідували канал, яким переправляли ухилянтів в Угорщину, Румунію та Словаччину

До угруповання входили мешканці Закарпаття, кожен із яких виконував своє завдання.
На Закарпатті ліквідували канал, яким переправляли ухилянтів в Угорщину, Румунію та Словаччину
Правоохоронці ліквідували канал незаконного переправлення військовозобов'язаних за кордон / dpsu.gov.ua

На Закарпатті правоохоронці викрили угруповання, яке займалося переправленням через кордон військовозобов'язаних чоловіків. Про це повідомили в ДПСУ.

Читайте також:

До угруповання входили мешканці Закарпаття, кожен із яких виконував своє завдання. "Клієнтів" зловмисники підшукували у всіх регіонах України, а далі переправляли їх до Угорщини, Румунії або Словаччини.

Як розповіли у відомстві, днями правоохоронці затримали трьох фігурантів, які саме намагалися переправити через українсько-словацький кордон п'ятьох громадян України.

Читайте також:

"Зловмисників заскочили на гарячому, у момент отримання коштів за незаконний трансфер. Усього з п'яти осіб переправники мали одержати 20 400 доларів США", - йдеться в повідомленні.

Трьом фігурантам кримінального провадження вже повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 332 КК України "Незаконне переправлення осіб через державний кордон України".

Раніше ми писали, що працівники ДБР повідомили про підозру правоохоронцю, який організував схему незаконного переправлення осіб призовного віку через державний кордон України.



x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK