Хотіли дістатися кордону швидкою: на Закарпатті викрили схему переправлення ухилянтів

Двох чоловіків, жителів Київщини та Запоріжжя, мали доправити до українсько-словацького кордону.
Хотіли дістатися кордону швидкою: на Закарпатті викрили схему переправлення ухилянтів
На Закарпатті затримали фельдшера, який переправляв чоловіків за кордон / dpsu.gov.ua

Оперативники Чопського загону викрили чергову схему незаконного переправлення через державний кордон громадян України призовного віку. Про це розповіли в ДПСУ.

Читайте також:

Зазначається, що двох чоловіків, жителів Київщини та Запоріжжя, мали доправити до українсько-словацького кордону в районі населеного пункту Стужиця Ужгородського району.

"Аби уникнути перевірок на шляху прямування, правопорушники вдалися до хитрощів. Місцевий житель разом зі спільником, фельдшером відділення екстреної медичної допомоги, "орендували" для оборудки автомобіль швидкої допомоги. Як розраховували переправники, це давало їм можливість безперешкодно проїхати контрольні пости і в потрібному місці висадити "пацієнтів", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Проте правопорушників викрили "на гарячому". У кареті швидкої знайшли також грошові кошти в розмірі 6000 доларів США, які переправникам сплатили за цю послугу.

Фельдшера, причетного до протиправної схеми, затримали. Тривають пошукові заходи щодо його пособника, який підшукав "клієнтів".

Раніше ми писали, що на Закарпатті правоохоронці затримали двох організаторів злочинного угруповання, що спеціалізувалося на незаконному переправленні через кордон громадян України.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK