Українцям продовжили безкоштовний проїзд поїздом із Польщі до Німеччини: деталі

При собі не потрібно мати посадкові талони, необхідно пред'явити паспорт громадянина України або інший документ, що посвідчує особу.
Українцям продовжили безкоштовний проїзд поїздом із Польщі до Німеччини: деталі
Ілюстративне фото / EPA/UPG

Українцям продовжили безкоштовний проїзд поїздом із Польщі до Німеччини до кінця травня 2023 року. Йдеться про потяг "Перемишль - Ганновер". Про це повідомили в Мінреінтеграції.

Читайте також:

Зазначається, що відправка з польського Перемишля відбуватиметься по непарних числах квітня о 22:30. При собі не потрібно мати посадкові талони. Треба лише пред'явити паспорт громадянина України або інший документ, що посвідчує особу.

"Пріоритет у перевезенні надається людям, які мають браслети від Польського Червоного Хреста, сім'ям із дітьми, людям похилого віку й особам з інвалідністю", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

У разі нестачі вільних місць необхідно звернутися до волонтерів Червоного Хреста, які допоможуть із розміщенням, а також гарантовано потрапити на наступний потяг.

У німецькому Ганновері пасажирів зустрічають працівники або волонтери, які вкажуть маршрут до центрів допомоги.

Раніше ми писали, що Укрзалізниця продовжує розширювати мережу залізничних сполучень України та Польщі й призначає поїзди №89/73 - 74/90 Харків, Київ - Перемишль та №67/19 - 20/68 Київ - Варшава, Хелм.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK