Вимагав хабарі за поховання військових: викрили посадовця КП Полтавської міськради

Правоохоронці затримали посадовця під час чергової передачі коштів.
Вимагав хабарі за поховання військових: викрили посадовця КП Полтавської міськради
Ілюстративне фото / depositphotos.com

Посадовцю комунального підприємства похоронно-ритуального обслуговування Полтавської міської ради повідомили про підозру в одержанні неправомірної вигоди. Про це розповіли в Офісі Генпрокурора.

Читайте також:

За даними слідства, заступник керівника комунального підприємства вимагав у підприємця хабар за неперешкоджання в здійсненні ним підприємницької діяльності, пов'язаної з наданням ритуальних послуг.

"Підприємець на постійній основі мав сплачувати підозрюваному готівкою 25% від заробленої суми коштів із перевезення загиблих військових. Також він мав здійснювати щомісячні перерахування фіксованої суми за кожне поховання", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Зазначається, що правоохоронці затримали посадовця під час чергової передачі коштів. У рамках розслідування в службових приміщеннях комунального підприємства та за місцями проживання підозрюваного проведено санкціоновані обшуки.

Раніше ми писали, що Служба безпеки України ліквідувала масштабну злочинну схему в комунальному підприємстві "Міська ритуальна служба" Дніпровської міськради. Посадовці вимагали хабарі за виділення місць для поховання на кладовищах.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK