Привласнення благодійних пожертв: підозрюються мешканці Чернігівської області

У березні 2023 року двоє жителів Чернігівської області, користуючись партнерськими відносинами з благодійною організацією, розробили злочинний план.
Привласнення благодійних пожертв: підозрюються мешканці Чернігівської області
Ілюстративне фото / depositphotos.com

Двом мешканцям Чернігівської області повідомили про підозру за фактом незаконного використання з метою отримання прибутку благодійних пожертв під час воєнного стану. Про це розповіли в Офісі Генпрокурора.

Читайте також:

За даними слідства, у березні 2023 року двоє жителів Чернігівської області, користуючись партнерськими відносинами з благодійною організацією, розробили злочинний план.

"Вони організували укладення фіктивних договорів про поставку деревини для мешканців, які опинилися в складних життєвих обставинах, з фізичною особою-підприємцем", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Зазначається, що на виконання договорів на банківський рахунок ФОП надійшли благодійні грошові кошти на загальну суму майже 900 тис грн. Організатори злочинної схеми перевели їх у готівку та привласнили.

Наразі обом підозрюваним обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави.

Раніше ми писали, що жителю Києва повідомили про підозру за фактом шахрайського заволодіння коштами, зібраними для потреб Збройних сил України.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK