Видавав із себе військового та збирав гроші: Поліція Київщини викрила шахрая

Шахрай встиг ошукати громадян на понад 100 тисяч гривень.
Видавав із себе військового та збирав гроші: Поліція Київщини викрила шахрая
Поліція Київщини викрила знаного в соцмережах шахрая / kv.npu.gov.ua

Поліція Київщини викрила відомого в соціальних мережах шахрая, який видавав із себе військового, збирав гроші, ошукуюючи громадян. Про це повідомили в Головному управлінні Національної поліції в Київській області.

Було встановлено, що 35-річний мешканець Узина розміщував в інтернеті пости буцімто від бійця, який воює на фронті, публікував фото начебто обстріляної ворогом автівки та просив громадян про допомогу. 

Читайте також:

Для більшого охоплення шахрай поширював пости в групах популярних соціальних мереж, при цьому жодних підтверджень витраченим коштам не надавав.    

Правоохоронці викрили зловмисника, який вже відбуває термін покарання за наркозлочини.    

За попередніми даними, шахрай встиг ошукати громадян на понад 100 тисяч гривень. Наразі вдалося встановити 2 постраждалих.

Читайте також:

Слідчі розпочали досудове розслідування за фактом шахрайства (ч. 2 ст. 190 ККУ). Чоловіку загрожує до 3 років позбавлення волі.     

"Шановні громадяни, якщо ви стали жертвою шахрайських дій, повідомляйте до поліції! Закликаємо усіх довіряти тільки перевіреним джерелам, аби не стати потерпілим від дій аферистів", - наголосили в поліції.

Раніше ми писали, що правоохоронці викрили масштабний кол-центр, учасники якого шахрайством виманили в українців понад 8 млн грн на нібито благодійність.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK