Привласнив понад 2,5 млн грн військовослужбовців: в Україні викрили шахрая

Підозрюваний отримував доступ до онлайн-банкінгу військових, які наразі вважаються зниклими безвісти або перебувають у полоні.
Привласнив понад 2,5 млн грн військовослужбовців: в Україні викрили шахрая
В Україні викрили чергову шахрайську схему / gp.gov.ua

Правоохоронці викрили мешканця Дніпра в шахрайському заволодінні грошовими коштами військовослужбовців Збройних сил України. Про це повідомили в Офісі Генпрокурора.

Читайте також:

За даними слідства, підозрюваний отримував доступ до онлайн-банкінгу військових, які наразі вважаються зниклими безвісти або перебувають у полоні.

"Він здійснював перевипуск SIM-карт, після чого незаконно отримував доступ до акаунтів онлайн-банкінгу та привласнював гроші, перевівши їх на підконтрольні йому рахунки", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Було встановлено, що підозрюваний ошукав близько 20 військовослужбовців. За оперативними даними, сума збитків становить понад 2,5 млн грн.

Зазначається, що правоохоронці провели обшук за місцем проживання підозрюваного та вилучили банківські картки, мобільні телефони й ноутбуки. Вилучену техніку направлено на проведення експертних досліджень.

Читайте також:

Підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави в сумі 1,2 млн грн.

Раніше ми писали, що двом жителям Чернігівської області повідомили про підозру за фактом незаконного використання з метою отримання прибутку благодійних пожертв під час воєнного стану.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK