єЧерга запрацює на 16 пунктах пропуску в західному напрямку: хто зможе користуватися

єЧерга стане універсальною системою для всіх видів транспорту.
єЧерга запрацює на 16 пунктах пропуску в західному напрямку: хто зможе користуватися
На засіданні уряду / kmu.gov.ua

Під час засідання 2 травня Кабінет Міністрів схвалив запуск електронної системи єЧерга на 16 пунктах пропуску в західному напрямку. Про це повідомила пресслужба урядового порталу.

Читайте також:

За словами прем'єр-міністра Дениса Шмигаля, єЧерга стане універсальною системою для всіх видів транспорту. З наступного тижня нею зможуть користуватися водії вантажівок, з липня - водії автобусів, із серпня - власники легкових авто.

Після реєстрації через застосунок користувач отримає повідомлення про свій статус у черзі, її просування, час заїзду до пункту пропуску.

Читайте також:

"Переваги єЧерги для українців: простий алгоритм дій, мінімум зусиль із боку користувача, колосальна економія часу. Переваги для бізнесу: зменшення збитків через простій, оптимізація бізнес-процесів, прозорість та однакові правила для всіх. Переваги для держави: впорядкування перевезень, ліквідація фізичних черг, аналіз транспортних потоків", - розповів Шмигаль.

Як він зазначив, з кінця минулого року система була успішно апробована на двох пунктах пропуску. Тепер єЧерга стане доступною для усіх водіїв вантажного транспорту, які перетинають кордон. 

Читайте також:

Шмигаль підкреслив, що мета уряду - зробити перетин кордону максимально швидким та зручним.

Раніше ми писали, що з 12 грудня в міжнародному автомобільному пункті пропуску "Ягодин-Дорогуськ" на кордоні з Польщею почала функціонувати "Електронна черга перетину кордону" (єЧерга) для вантажних транспортних засобів.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK