З Варшави до України: польська залізниця запустить додаткові рейси

З Варшави поїзд прибуватиме до Рави-Руської, де пасажири після проходження прикордонно-митного контролю зможуть скористатися рейсами УЗ.
З Варшави до України: польська залізниця запустить додаткові рейси
Ілюстративне фото / Getty Images

З 1 червня 2023 року польська залізнична компанія SKPL планує запустити рейси з Варшави до міста Рава-Руська. Там пасажири після проходження прикордонно-митного контролю зможуть скористатися рейсами Укрзалізниці. Про це повідомляє Мінреінтеграції.

Читайте також:

"Вони стануть ще одним шляхом повернення українців із польської столиці додому. А також це допоможе розвантажити автомобільні пункти пропуску", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що кожного дня в обох напрямках курсуватиме потяг, розрахований на 240 пасажирів. Відправлення з вокзалу "Варшава-Всходня" планується о 14:00 (за місцевим часом), з Любліна - о 16:00. Прибуття до Рави-Руської - о 20:15 (за київським часом).

Раніше ми писали, що Укрзалізниця запустила новий безпересадковий вагон сполученням Відень - Чоп - Відень. Він стане зручним альтернативним шляхом повернення українців додому з Австрії та Угорщини.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK