Виманили в АЗС понад 50 тонн пального "для ЗСУ": у Дніпрі спіймали шахраїв

Аферисти підробляли листи від імені керівництва однієї з військових частин.
Виманили в АЗС понад 50 тонн пального "для ЗСУ": у Дніпрі спіймали шахраїв
ДБР викрило підозрюваних у шахрайстві / dbr.gov.ua

У Дніпрі викрили організовану групу, яка під виглядом допомоги Збройним силам України виманювала пальне в представників автозаправних станцій. Про це повідомили в Державному бюро розслідувань.

Читайте також:

Встановлено, що до групи входили шестеро військовослужбовців та четверо цивільних громадян. 

"Вони підробляли листи від імені керівництва однієї з військових частин. У листах представників АЗС просили надати пальне для начебто виконання бойових завдань підрозділами ЗСУ. Представники АЗС протягом 4 місяців надавали за цими липовими листами паливо, не підозрюючи обману", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що всього було надано понад 50 тонн бензину та дизельного пального загальною вартістю 2,5 млн гривень. Це пальне ділки перепродавали на території Дніпропетровської області.

Читайте також:

Працівники ДБР повідомили учасникам організованої групи про підозру за ч. 3 ст. 28, ч. 4 ст. 358, ч. 4 ст. 190 КК України. Санкція статей передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 12 років із конфіскацією майна.

У фігурантів вилучили чорнові записи, підроблені штампи та печатки військової частини.

Раніше ми писали, що у Львівській області нейтралізували діяльність лідера злочинного угруповання та його активних учасників, які займалися рекетом.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK