Скільки Україна заробила на платних камерах у СІЗО: дані Мін'юсту

Платні камери в СІЗО - експериментальний проєкт.
Скільки Україна заробила на платних камерах у СІЗО: дані Мін'юсту
Платні камери в СІЗО / facebook.com/profile.php?id=100011121947008

Від початку запровадження урядового експериментального проєкту щодо платної послуги з надання поліпшених побутових умов в слідчих ізоляторах України до спеціального фонду Міністерства юстиції за рахунок платних камер надійшло майже 21,5 млн гривень з 2020 року.  Про це повідомили в Мін'юсті.

Читайте також:

"Вартість послуги за добу стартує подекуди навіть від 290 гривень і доходить до близько 2000 гривень за добу. Весь цей прайс є на сайті Міністерства юстиції, на спеціальному ресурсі, де можна забронювати таку камеру, і там діють знижки. Якщо це покупка на тиждень або на місяць, то вартість дещо менша, ніж якщо брати подобово", - розповів заступник міністра юстиції з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Сергій Орлов.

За його словами, сплата за подарунковий сертифікат із надання послуги поліпшених побутових умов та харчування особам, узятим під варту, користується попитом.

Читайте також:

"Запровадили таку послугу дещо в якості жарту, але це також користується популярністю. Частина коштів надійшла за рахунок придбання подарункових сертифікатів. Тобто хтось може купити подарунковий сертифікат на сайті Міністерства юстиції", - додав Орлов.

Раніше ми писали, що утримання одного російського військовополоненого в Україні обходиться в 10 тисяч гривень на місяць.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK