На Хмельниччині працівника військкомату затримали на хабарі

Працівник військкомату отримав від військовозобов'язаного 4500 доларів США.
На Хмельниччині працівника військкомату затримали на хабарі
Працівника військкомату затримали на хабарі / gp.gov.ua

На Хмельниччині викрили працівника територіального центру комплектування та соціальної підтримки на отриманні 4500 доларів США від військовозобов'язаного. Про це повідомили в Офісі Генпрокурора.

Читайте також:

За даними слідства, підозрюваний отримав від військовозобов'язаного 4500 доларів США. За ці кошти військовослужбовець обіцяв здійснити вплив на військово-лікарську комісію та інших уповноважених осіб щодо визнання його непридатним до військової служби та подальшого встановлення групи інвалідності.

"Як наслідок, особа зі встановленим діагнозом не підлягатиме призову на службу та під час мобілізації зможе виїхати за кордон", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Правоохоронці затримали підозрюваного в Хмельницькому під час отримання коштів. Наразі йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення понад 214 тис. грн застави, а також відсторонено від посади.

Правоохоронці встановлюють причетність до вчиненого інших осіб.

Раніше ми писали, що в Одеській області начальнику одного з районних територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК) вручили 4 протоколи про корупцію.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK